Μέλι, η τροφή των Θεών

Όλοι μας θα έχουμε ακούσει ή θα έχουμε μάθει από την οικογένειά μας, το πόσο σημαντική τροφή είναι το μέλι. Πολύ πιθανόν, να το έχουμε εντάξει και στην καθημερινή μας διατροφή, πράγμα το οποίο είναι πραγματικά σπουδαίο!

Από προσωπική εμπειρία, θυμάμαι, πριν 8 περίπου χρόνια να διαβάζω για τις «ανεπιθύμητες» επιδράσεις του μελιού στις εγκυμονούσες γυναίκες, κάτι το οποίο και με προβλημάτιζε και με θύμωνε ταυτόχρονα! Είναι δυνατόν η πλέον αγνή τροφή στον πλανήτη μας να δημιουργεί προβλήματα στην υγεία μας;

Λοιπόν, το μέλι σε όλες του τις εκδοχές και τα παράγωγά του αποτελεί έναν σπουδαίο σύμμαχο για την υγεία μας και την πνευματική μας διαύγεια. Μέλι θυμαρίσιο κατά κύριο λόγο, μέλι ανθέων, πευκόμελο, μέλι από ανθούς πορτοκαλιάς (αγαπημένο!), κερήθρα, γύρη, βασιλικός πολτός, πρόπολη… τόσα πολλά και θαυμαστά.

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα video που με εντυπωσίασε αλλά και συγκίνησε συνάμα σε σχέση με την δύναμη του μελιού και την καταπληκτική, φτιαγμένη με Θεϊκή σοφία ζωή της μέλισσας: https://youtu.be/58spcHYgP4A Χίλια μπράβο στο παλικάρι που μοχθεί και προάγει την αξία των μελισσών και του μελιού!

Στην Ελλαδική γη, υπάρχουν πολλοί παραγωγοί και οι προτάσεις για ποιοτικό μέλι και εξαιρετικά προϊόντα αυτού είναι ατέλειωτες. Ωστόσο, σας προτείνω ανεπιφύλακτα να απευθυνθείτε στους εξής παραγωγούς:

Σαξώνης Δημήτρης 6944585635 (μέλι, βασιλικός πολτός, πρόπολη)

Γαρίδης Αλέξανδρος 2721071174 (μέλι), Μεσσηνία

Σχολιάστε